303 Marine Aerospace protectant

Print
Zaščitno sredstvo, ki je bilo prvotno zasnovano za uporabo v letalstvu, danes pa ga uporabljajo milijoni uporabniki čolnov, jadrnic in vodnih skuterjev. Ne le da usnje, gumo in plastiko na čolnih in jadrnicah zaščiti pred razpadanjem, temveč nudi materialom tudi 100% UV zaščito. 303 Marine Aerospace Protectant ne pušča mastnih ostankov in je zasnovan na vodni osnovi, zato je varen za uporabo tudi na notranjih delih motorjev in usnjenih sedežih.
Base price 13,93 €
Base price for variant 13,93 €
Različica spremenjene cene:
Base price with tax 16,99 €
Salesprice with discount
Sales price 16,99 €
Sales price without tax 13,93 €
Discount
Tax amount 3,06 €
Cena / kg:
Količina
Description

 

ZAKAJ PLASTIČNI IN GUMIJASTI DELI ČOLNOV IN JADRNIC POTREBUJEJO ZAŠČITO?

Čeprav so PVC, guma in vinil vzdržljivi materiali za notranjo in zunanjo uporabo, niso odporni na razpadanje in plesen. Dejstvo je, da je na morju veliko dejavnikov, ki pospešujejo razgradnjo materialov – sonce, sol, voda, umazanija itd.  

Umazan material + vlaga = PLESEN

Umazanija in vlaga sta poglavitna dejavnika za nastanek plesni. Če želimo preprečiti nastanek plesni moramo materiale redno čistiti in ohranjati suhe, kar pa je na morju zelo težko.

Materiali obdelani s 303 Marine Aerospace Protectant odbijajo umazanijo, prah in ostale onesnaževalce, ki povzročajo plesen. 303 Marine Aerospace protectant odbija vodo, zaradi česar se materiali hitreje posušijo. To pomeni, da je možnost nastanka plesni veliko manjša.

Zaščita materialov je pomembna, saj tako preprečimo plesen in razpadanje materiala, s tem pa mu podaljšamo življenjsko dobo.

KJE LAHKO UPORABLJAM 303 MARINE AP?

KAKŠEN JE POSTOPEK UPORABE?

  1. Površino sperite s hladno vodo
  2. Operite s 303 čistilom ali milom (Izogibajte se agresivnim čistilom, abrazivnim sredstvom, naftnim destilatom in alkoholom.). Uporabite mehko krpo. Za trdovratne madeže uporabite krtačo z ščetinami.
  3. Sperite celotno površino z vodo in pustite da se posuši.
  4. Napršite material s 303 Marine Aerospace Protectant. Zbrišite s suho krpo do suhega. Uporabite samo čiste, vpojne, neabrazivne krpe.

Ponovna uporaba: Za maksimalni učinek in zaščito, ponovite postopek vsakih 30-45 dni.

Skrb, da je vaš material čist, je pomemben del rednega vzdrževanja. Plesen se razmnožuje samo na vlažnih in umazanih plastikah in gumah.

ZAKAJ 303 MARINE UV ZAŠČITA?

303 Marine Aerospace protectant je edino efektivno sredstvo za zaščito navtičnih materialov pred UV žarki.

Za vse prave ljubitelje navtičnih plovil, ki vejo kako pomembna je zaščita pred soncem in morjem, je 303 Marine Aerospace protectant prava izbira.

303 Marine Aerospace Protectant je navečkrat priporočeno sredstvo s strani proizvajalcev prozornih vinilov in vinilnih senčil.