303 Aerospace protectant

Print
303 Aerospace protectant je svetovno priznano sredstvo za zaščito in obdelavo različnih površin in materialov pred UV sončnimi žarki. 100 % zaščita pred UV žarki, ki povzročajo prehitro bledenje in razpadanje materialov. Zaščita za vse vrste pvc materialov, gume, materialov ki vsebujejo steklena vlakna, usnje…
303 Aerospace protectant
Base price 13,93 €
Base price for variant 13,93 €
Različica spremenjene cene:
Base price with tax 16,99 €
Salesprice with discount
Sales price 16,99 €
Sales price without tax 13,93 €
Discount
Tax amount 3,06 €
Cena / kg:
Količina
303 Aerospace protectant
303 Aerospace protectant
303 Aerospace protectant
Description

 

 

Zaščita materialov je pomembna, saj tako preprečimo plesen in razpadanje materiala, s tem pa mu podaljšamo življenjsko dobo. Čeprav so PVC in vinil vzdržljvi materiali za notranjo in zunanjo uporabo, niso odporni na razpadanje in plesen.

Z ustrezno nego pa lahko vinil ostane kot nov, leto za letom.

Kaj povzroča plesen?

Umazanija in vlaga sta bistveni sestavini za nastanek plesni. Ključnega pomena za preprečevanje nastanka plesni je, da so materiali redno očiščeni in suhi.

Umazan material + vlaga = PLESEN

Materiali obdelani s 303 Aerospace Protectant odbijajo umazanijo, prah in ostale onesnaževalce primerne za nastanek plesni. 303 Aerospace protectant tudi odbija vodo, zaradi česar se materiali hitreje posušijo. To pomeni, da je možnost nastanka pleseni veliko manjša.

 MATERIALI IN PODROČJA UPORABE:

Prozorni vinil

Prozorni vinili nimajo dodatno obdelane površine, zato so bistveno bolj občutljivi na UV žarke, praske in razplinjevanje mehčalcev, zaradi česar postane material zamegljen, porumenel in krhek.

Enostavno čiščenje: Da preprečite nastanek prask je potrebno vedno predhodno sprati material preden začnete z temeljitim čiščenjem. Očistite z vodo in milom. Uporabite mehko krpo. Splaknite z vodo in pustite sušiti.

Zaščita: Obdelava obeh strani prozornih vinilov z 303 Aerospace protectant. Napršite material. Posušite, da je material popolnoma suh. Uporabite samo čiste, vpojne, neabrazivne krpe.

303 Aerospace Protectant je najbolj priporočljivo sredstvo s strani proizvajalcev vinilnih streh kabrioletov, proizvajalcev prozornih vinilov, vinilnih senčil na avtodomih,..

Kaj je vinil?

Vinil je plastika sestavljena iz polivinil klorida. Vinil je proizveden na različne načine v različnih oblikah in različnih kvalitetah za različne namene uporabe. Površina vinilov vsebuje mehčala in negovalna sredstva, ki skrbijo da vinil ostane voljan in elastičen. Vinil je občutljiv na UV žarke, kar pomeni, da izgublja prvotne karakteristike in izgled če je dalj časa izpostavljen soncu. Ohranjanje integritete vrhnjega sloja in zaščita proti UV žarkom so ključna vodila, da vaš vinil izgleda KOT NOV.

Enostavno čiščenje

Skrb, da je vaš material čist, je pomemben del rednega vzdrževanja. Umazanija deluje kot abrazivno sredstvo in lahko obrabi niti in šive vašega materiala. Plesen se razmnožuje na vlažnih in umazanih vinilih.

Priporočena metoda čiščenja:

1. Sperite s hladno vodo

2. Operite z katerim koli 303 čistilom ali milom. Uporabite mehko krpo. Za trdovratne madeže uporabite krtačo z ščetinami.

3. Sperite celotno površino z vodo in pustite da se posuši.

4. Izogibajte se agresivnim čistilom, abrazivnim sredstvom, naftnim destilatom in alkoholom.

Z 303 produkti prihranite denar in poskrbite za daljšo življenjsko dobo vaših materialov

303 Aerospace Protectant je najboljša izbira za nego vašega vinila. Posebej razvit za UV zaščito različnih aplikacij. 303 zagotavlja najboljšo možno zaščito pri vzdrževanju vinilnih materialov.

Pomembna dejstva:

 

Zaščita vinila

Če uporabljate NAPAČNO zaščito za platiko in vinil je SLABŠE KOT ČE NE UPORABLJATE NIČESAR! Potrebno se je izogibati sredstvom za zaščito, ki vsebujejo olja, naftne destilate ali sestavine ki dajejo izgled materialom kot da so voskani.

Če na etiketi proizvoda zasledite, da je produkt gorljiv ali da vsebuje naftne destilate ga nikar ne uporabite.

 

303 Aerospace protectant Before/After 303 Aerospace protectant Before/After

303 Aerospace protectant Before/After 303 Aerospace protectant Before/After